Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era)

Finalitat: Informar-lo sobre els serveis publicats en la nostra web

Legitimació: per consentiment de l'interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica en la informació addicional.

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l'apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

Responsables:

Titulars: SÍLVIA PLANELLA ORIOL amb NIF: 40341449R i ANDREA GONZÀLEZ PUIG, amb NIF: 77918974B

Domicili social: carrer del tren, 93 - 17242 - Quart – GIRONA i C/ Sis d’Octubre, 22 - 17100 - La Bisbal d’Empordà 

E-mail: [email protected]

Telèfon: 972 22 03 00 i 972 646 466

SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG son les responsables del tractament de les dades personals i els informen que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament:

Les dades personals que l'Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

Legitimació:

SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era), tractaran les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d'informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l'interessat. L'usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.

La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l'acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la seudonimització de les dades o la destrucció total d'aquests.

Destinataris:

SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era) no cediran dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal per a la prestació del servei sol·licitat. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era) treballen, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

Drets que assisteixen a l'Interessat:


Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:

Titulars: SÍLVIA PLANELLA ORIOL amb NIF: 40341449R i ANDREA GONZÀLEZ PUIG, amb N.I.F: 77918974B (ENGINY-era)

Domicili social: carrer del tren, 93 - 17242 - Quart - GIRONA i C/ Sis d’Octubre, 22 - 17100 - La Bisbal d’Empordà 

E-mail: [email protected]

Telèfon: 972220300 i 972 646 466