Avís Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (d’ara en endavant, ENGINY-era)

NIF: 40341449R i NIF: 77918974B respectivament

Adreça: C/ del tren, 93 - 17242 - Quart i C/ Sis d’Octubre, 22 - 17100 - La Bisbal d’Empordà respectivament

Telèfon: 972 220 300 i 972 646 466 respectivament

Email: [email protected]

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels serveis relacionats amb la realització i divulgació d’activitats, projectes i tallers formatius prestats per ENGINY-era, així com, tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis.

El present avís legal (d'ara endavant, l'Avís Legal) regula l'ús del lloc web: www.enginy-era.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era) i les persones Usuàries dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS DE PERSONES USUÀRIES

La persona Usuària queda informada, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SÍLVIA PLANELLA ORIOL i/o ANDREA GONZÀLEZ PUIG.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG (ENGINY-era) es reserven el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.


SÍLVIA PLANELLA ORIOL I ANDREA GONZÀLEZ PUIG no assumeixen cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SÍLVIA PLANELLA ORIOL i ANDREA GONZÀLEZ PUIG. La presència de "links" o enllaços en les pàgines web de ENGINY-era té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.