Equip

Equip


Sílvia Planella i Oriol

Soc enginyera tècnica industrial i arquitecta tècnica i des de l’empresa ENGINY CONSULTORIA em dedico a ajudar a les empreses o entitats públiques i privades a desenvolupar projectes, a millorar el seu funcionament o competitivitat, i a resoldre reptes fent front a una economia global cada vegada més competitiva. www.enginyconsultoria.com.

Soc mare de dos nens i una nena, essent aquest l’objectiu personal més important de la meva vida. M’encanten els infants i he realitzat diversos tallers infantils relacionats amb el món de l'arquitectura i de l'enginyeria. És en aquests tallers que he anat descobrint que les capacitats innates o els interessos no depenen de si ets nen o nena, sinó de cada infant.

Però la realitat és que els estereotips de gènere i múltiples factors socioculturals fan que la dona tingui, malauradament, escassa presència tant en l'àmbit educatiu com professional en alguns sectors i això em va portar a engegar el projecte ENGINY-era

Es tracta de fer arribar la ciència, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques als infants i joves, i apoderar a les nenes i noies perquè tinguin la capacitat i llibertat de triar aquestes matèries a l'hora d'escollir el que volen estudiar.

Del projecte ENGINY-era en soc la fundadora i codirectora.

Andrea González i Puig

Soc empresària, professora i filòloga i des de l'empresa AULA ESPAI D'ESTUDIS, i amb tot l’equip que hi col·labora, em dedico a gestionar formació de diversos àmbits i per a tots els públics. 

Soc mare de dues nenes i un nen, persones boniques per les quals val la pena lluitar per aconseguir un món millor.

Al llarg de la meva etapa com a tutora i professora de secundària i ara, des de la visió de l’organització formativa, he aprofundit en el coneixement de les intel·ligències múltiples i el seu desenvolupament, entenent que el gènere no condiciona les habilitats i capacitats de cap infant, sinó que és el factor de l’entorn el que encamina molts estudiants en l’elecció del seu futur professional. 

Per aquest motiu trobo tan interessant el projecte ENGINY-era, que pot ajudar les persones a detectar per si mateixes les seves potencialitats i trobar la felicitat estudiant el que els agradi de veritat. 

Si les nenes i noies amb il·lusions i capacitats científiques i tecnològiques s’interessen pels estudis STEM, aquest projecte haurà servit d’alguna cosa. 

Del projecte ENGINY-era en soc codirectora.

Equip de talleristes

Formen part d'aquest equip persones professionals amb experiència en els àmbits STEM, posant en valor el seu coneixement i vàlua amb independència del seu gènere, edat, orientació sexual, discapacitat, religió o qualsevol altra identificació.

ENGINY-era garanteix una presència femenina de mínim el 50% en el seu equip posant una especial atenció en aquelles àrees on les dones són actualment minoria com, per exemple, l'enginyeria i la tecnologia, perquè els infants tinguin també referents femenins i demostrar-los que no hi ha límits de capacitats per gènere.